Партньорите, с които осигуряваме първокласна мълниезащита

Ние, от “Парадайс Електрик Груп” , се стремим да предоставяме на нашите клиенти най-добрите продукти и услуги за мълниезащита. Екипът ни работи в сътрудничество с доказани производители на специализирано оборудване за защита от пренапрежение и мълнии, за да гарантираме, че винаги предлагаме най-новите и най-ефективни решения.

Партньорите, с които работим, за да осигурим първокласна мълниезащита

Ingesco

Ingesco е партньор на “Парадайс Електрик” вече повече от 7 години. Испанската компания е специализирана в проектирането и производството на мълниезащитни инсталации. Тя предлага мълниеприемници с изпреварващо действие и технологии и елементи за мълниезащита и заземяване, които са се доказали като едни от най-ефективните и надеждните на пазара.

France Paratonnerres

Френската фирма France Paratonnerres е световен лидер в производството на технологии за мълниезащита. Техните мълниеприемници с изпреварващо действие и технологии и елементи за мълниезащита и заземяване се отличават с високо качество и функционалност.

Iskra Zascite a Raycap Company

Компанията Iskra Zascite е производител от Словения, специализирана в производството на катодни отводители срещу атмосферни и комутационни пренапрежения. 

“Парадайс Електрик” предлага катодни отводители с ниско напрежение на фирма Iskra Zascite, които са подходящи за всеки тип съоръжения.

Megabras 

Фирмата Megabras е бразилски лидер в производството на инструменти за измерване и тестване. От “Парадайс Електрик Груп” предлагаме пълната им гама измервателна и тестова апаратура.

Gerpaas

Gerpaas е основен турски производител на електрически материали, като продуктите им се отличават с високо качество и издръжливост.

Thermoweld

Американската фирма Thermoweld е лидер в технологиите за направа на екзотермични заварки.

Tremis 

Tremis е чешка компания, производител на  елементи за мълниезащита и заземяване.

Благодарение на успешното дългогодишно партньорство с тези водещи компании в индустрията, “Парадайс Електрик” предлага широка гама от продукти, които могат да бъдат използвани за различни инсталации и съоръжения с цел осигуряване на максимална защита от пренапрежения и мълнии. 

Екипът ни от квалифицирани инженери е с богат опит в областта на мълниезащитата и енергийния мениджмънт и с годините е развил собствено уникално и иновативно ноу-хау. Ние изпълняваме индивидуални проекти спрямо нуждите на всеки клиент и предлагаме цялостни технически решения в съответствие с европейските стандарти за качество. Свържете се с екипа ни за повече информация относно предлаганите от нас продукти и услуги.

Електроинженер с 20 години стаж в областа на мълниезащита, заземяване, защита от пренапрежения, електрически системи средно и ниско напрежение, катодна защита, електромагнитна съвместимост и качество на енергия. Автор е на първата книга за мълниезащитата в България “Мълниезащита на фотоволтаични, вятърни и хибридни централи ”, издадена през 2013 г. В България се присъедини към екипа от експерти и специалисти, които подготвиха Наредба 4 / 22.12.2010г мълниезащита на сгради, външно оборудване и открити пространства.