Активна мълниезащита на HL-TopMix в гр. Сливен

Активна мълниезащита на HL-TopMix в гр. Сливен

Ние,  от “Парадайс Електрик Груп”, се радваме да обявим завършването на втория етап от проекта за изграждане на вътрешна мълниезащита и подмяна на конвенционална мълниезащита с активен мълниеприемник на компанията HL-TopMix в с. Калояново, обл. Сливен. Това производствено предприятие, специализирано в производството на фуражи и добавки за животни, сега разполага със сигурна и надеждна защита срещу мълнии.

Този проект е само едно от многото успешни сътрудничества на “Парадайс Електрик” в областта на мълниезащитата. Ние сме посветени на това да осигуряваме на най-добрите технически решения, които да гарантират безопаставността на бизнесите и защитата на техните активи. 

Нашите специалисти използват висококачествени мълниеприемници с изпреварващо действие и съвременни технологии, за да предоставят най-ефективната защита срещу мълнии. 

Продължаваме да развиваме иновативни технологии и решения в областта на мълниезащитата, за да отговорим на нуждите на нашите клиенти.

В случай, че имате нужда от нашите услуги, не се колебайте да се свържете с нас. Екипът ни е готов да открие и предостави най-доброто решение за Вашия проект. 

#Lightningprotection

#ParadiseElectric

#HLTopMix

Електроинженер с 20 години стаж в областа на мълниезащита, заземяване, защита от пренапрежения, електрически системи средно и ниско напрежение, катодна защита, електромагнитна съвместимост и качество на енергия. Автор е на първата книга за мълниезащитата в България “Мълниезащита на фотоволтаични, вятърни и хибридни централи ”, издадена през 2013 г. В България се присъедини към екипа от експерти и специалисти, които подготвиха Наредба 4 / 22.12.2010г мълниезащита на сгради, външно оборудване и открити пространства.