Катодна защита на газопровода на ТЕЦ Варна

anodes protection

Катодна защита на газопровода е ключов елемент за гарантиране на дълготрайна и безопасна експлоатация на транспортната мрежа. Радваме се, че ТЕЦ Варна се довери на нашата компания да изпълни анодното заземление на тяхната система за катодна защита на газопровода, захранващ обекта.

Нашите професионалисти на инсталираха 12 феросилициеви аноди произведени в Англия, които осигуряват ефективна защита от корозия на газопровода. За да подобрим проводимостта около анодите, използвахме 4 тона кокс.

Нашата фирма е специализирана в цялостната система за защита от корозия, която включва диагностика, проектиране, изграждане, поддръжка и контрол, както и доставка на необходимите материали. С години на опит в индустрията и висококвалифицирани специалисти, ние сме готови да предложим най-доброто решение за вашата система за защита от корозия.

След като завършихме работата по инсталацията на системата за катодна защита на газопровода на ТЕЦ Варна, нашите специалисти извършиха няколко проверки и тестове, за да се уверят, че всичко работи както трябва. Ние в “Парадайс Електрик” винаги се стремим да предоставим на клиентите си най-висококачествените услуги и решения, които отговарят на техните нужди и изисквания.

Ние не само изграждаме системи за катодна защита, но и предоставяме поддръжка и контрол за тях, за да гарантираме дълготрайната им ефективност. Нашите екипи са готови да работят във всякакви условия и да се справят с всички предизвикателства, за да ви предоставят най-доброто решение за вашата система за защита от корозия.

Ние сме готови да предложим решения за всички проблеми, свързани с галваничната корозия, като нашата компетентност и опит ни позволяват да изграждаме системи за катодна защита за всички видове инфраструктура, включително газопроводи, водопроводи, кораби, пристанища, цистерни за съхранение на газ и нефт, резервоари и други.

Ние в “Парадайс Електрик” сме съсредоточени върху качеството на нашите услуги и материали, като работим само с най-добрите доставчици на технологии за катодна защита и гарантираме, че всички наши решения отговарят на международните стандарти за качество и безопасност.

Ако имате нужда от услуги за катодна защита на вашата инфраструктура, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите експерти ще се радват да ви помогнат да изберете правилното решение за вашите нужди и да ви осигурят висококачествена услуга, която отговаря на изискванията ви.

Електроинженер с 20 години стаж в областа на мълниезащита, заземяване, защита от пренапрежения, електрически системи средно и ниско напрежение, катодна защита, електромагнитна съвместимост и качество на енергия. Автор е на първата книга за мълниезащитата в България “Мълниезащита на фотоволтаични, вятърни и хибридни централи ”, издадена през 2013 г. В България се присъедини към екипа от експерти и специалисти, които подготвиха Наредба 4 / 22.12.2010г мълниезащита на сгради, външно оборудване и открити пространства.