Как да се защитим от вредният ефект на електромагнитното излъчване и електросмога?

В днешно време сме постоянно заобиколени от електромагнитни полета и електромагнитно излъчване от различни източници, като мобилни телефони, безжични мрежи, компютри, микровълнови фурни, Wi-Fi рутери и други електрически устройства. Всички тези технологии са невероятно полезни и улесняват ежедневния ни живот, но също така създават и потенциални рискове за нашето здраве.

Електромагнитното излъчване и електросмогът се превръщат във все по-голямо предизвикателство, тъй като изложението ни към тях става все по-продължително и интензивно. Някои хора се притесняват от възможните негативни последици върху здравето, като главоболие, безсъние, умора, концентрационни затруднения и дори по-сериозни заболявания.

В този контекст е важно да научим как да се защитаваме от вредното електромагнитно излъчване и електросмога. В статията ни ще разгледаме различни начини и практически съвети, които можем да приложим в ежедневието си, за да намалим изложението си към електромагнитното излъчване и да намерим баланс между ползите и потенциалните рискове.

Последствия от електромагнитните полета

Електромагнитните полета от всякакъв вид в определени количества са доказано вредни за здравето ни. Непрекъснато нарастващото електромагнитно замърсяване е факт. 

Доклад, публикуван през 2009 г. от експерти в Световната здравна организация и базиран на над 2000 изследвания, сочи, че хроничното (с десетилетия) излагане, дори на ниски нива на радиация (като от мобилните телефони), може да:

  • увеличи риска от различни видове рак; 
  • да отслаби осезаемо имунитета; 
  • да увеличи риска от развитие на болестта на Алцхаймер и деменция, сърдечни и много други заболявания. 

Вероятният механизъм на това въздействие е, че електромагнитните полета „отварят” бариерата между кръвта и мозъка, като кръвоносните съдове в мозъка пропускат вещества, които увреждат невроните.

Лошото качество на съня, намалената психическа и физическа издръжливост, главоболието,  понижената концентрация, умората, слабият имунитет, нервността, проблемите с храненето и метаболизма могат да са свързани с дългогодишното излагане на електромагнитното поле.

На пръв поглед, борбата с подобно влияние изглежда загубена още преди да е започнала. Но все пак има начини да намалим вредното въздействие.

Сомаведик Медик Уран“ хармонизира нашата среда

Как да се защитим от електромагнитните полета?

„Сомаведик Медик Уран“

„Сомаведик Медик Уран“ отстранява и неутрализира вредните въздействия на електросмога, на геопатогенните и психосоматични влияния, както и на подземните води. Разработен е след дълги години на изследвания и тестове. Неговият ефект е потвърден от сертификатите на международни тестващи институции. Тестван е и е проверен от специалисти в областта на природните науки и ръководители на диагностични и терапевтични центрове.

Тялото на  „Сомаведик Медик Уран“ е изработено от кристално стъкло с примеси на уран. Това е важно за повишаване на ефективността при неутрализиране на електросмога и способността му да структурира вода.

https://youtu.be/rrkE0P9Djps

 

„Сомаведик Медик Уран“ е изграден на принципа на управляемото освобождаване на енергията от минерали. Преобладаващата част от тях са полускъпоценни и скъпоценни камъни в специална конфигурация, които представляват ядрото на „Сомаведик Медик Уран“.

 

„Сомаведик Медик Уран“ се използва за съвършено и пълно хармонизиране на тялото и мисълта. Той е важен за прочистване и хармонизиране на дома, офисите и всички други пространства, в които живеят и пребивават хора. Потребителите са единодушни, че „прочиства“ отношенията в семейството, офиса и в колективите от хора.

„Сомаведик Медик Уран“ има обхват трийсет метра във всички посоки. Излъчването му минава през стените на дома Ви точно както минават вредните въздействия на геопатогенните зони и електросмога.

Апаратът „Сомаведик Медик Уран“ е бил подложен на независими лабораторни тестове в IIREC (Internationale Gesellschaft  für Elektrosmog-Forschung) – Австрия и в Бион – Словения и e оценен със сертификати от международния научен институт IGEF със седалище в Бирмингам.

Сертификат IIREC потвърждава способността на „Сомаведик Медик Уран“ да изравнява геологично и технологично причиненото разрушаване на магнитните полета и така да отстранява техните вредни въздействия върху живите организми.

„Сомаведик Медик Уран“

„Сомаведик Медик Уран“ е създаден след изследвания и тестове в течение на няколко години. Тестван е и е проверен не само от специалистите в областта на естествените науки, но и от операторите в диагностично-терапевтичните центрове.

Апаратът „Сомаведик Медик Уран“ е способен перфектно да хармонизира тялото и средата, в която живеем или прекарваме по-голямата част от деня. Индивидите, които са относително здрави, обикновено се чувстват много по-добре след въздействието на „Сомаведик Медик Уран“, а на болните хора апаратът помага да възвърнат силите си и способностите си за изцеление.

“Сомаведик Медик Уран” има благотворен ефект и върху животните и растенията. Той въздейства много бавно, приятно, щадящо и положително. При някои клиенти първоначално възникналият детоксикиращ ефект се усеща като лек дискомфорт, но скоро това усещане изчезва и човек започва да се чувства буквално като “риба във вода”. 

Това устройство може да хармонизира до 100 % и водата.

Една домашна и работна среда с високо електромагнитно замърсяване може да представлява сериозен риск за нашето здраве и благополучие. Излагането на продължително време на електромагнитните полета може да доведе до различни заболявания и неблагоприятни симптоми. Затова, е от съществено значение да предприемем мерки за предотвратяване на вредните ефекти, причинени от тези феномени.

Paradise Shielding e част от група Paradise Electric Group и е ориентирана към услуги и продукти свързани със защита срещу електромагнитна радиaция,  електромагнитни полета (ЕМП) и електросмога.

Ние сме посветени на осигуряване на безопасност и здраве чрез предоставяне на специализирани консултации и инженерни услуги. Нашата екип от професионалисти разбира важността на ефективната защита срещу електромагнитното излъчване и електромагнитните полета, и предлага дългосрочни решения за домове, промишленост и частни лица.

Чрез използване на специализирани техники и материали, ние създаваме защитни бариери, които намаляват експозицията към електромагнитните полета и помагат да се поддържа безопасна и здравословна среда. Нашата мисия е да предоставим надеждни решения и съвети, които да помогнат на клиентите ни да намалят риска от вредните ефекти на електромагнитното излъчване.

Ако търсите консултация или специализирани инженерни услуги за защита срещу електромагнитните полета, посетете нашия уебсайт www.paradise-shielding.eu. Там ще намерите повече информация за нашите услуги и как можем да ви помогнем да създадете безопасна и здравословна среда за вас и вашето семейство.

Електроинженер с 20 години стаж в областа на мълниезащита, заземяване, защита от пренапрежения, електрически системи средно и ниско напрежение, катодна защита, електромагнитна съвместимост и качество на енергия. Автор е на първата книга за мълниезащитата в България “Мълниезащита на фотоволтаични, вятърни и хибридни централи ”, издадена през 2013 г. В България се присъедини към екипа от експерти и специалисти, които подготвиха Наредба 4 / 22.12.2010г мълниезащита на сгради, външно оборудване и открити пространства.