МЪЛНИЕПРИЕМНИЦИ С ИЗПРЕВАРВАЩО ДЕЙСТВИЕ INGESCO INGESCO PDC-AIR

В днешно време, когато сигурността и надеждността на електрическите системи играят ключова роля за нашия живот, изборът на правилния мълниеприемник става все по-важен. Именно затова се радваме да ви представим новата визия на мълниеприемниците с изпреварващо действие на марката Ingesco PDC-Air, която въвежда нови стандарти в областта на мълниезащитата. Със своята уникална система за удостоверяване и висококачествени материали, тези мълниеприемници намират все по-голямо приложение във водещи компании и сгради по целия свят.

Защо все повече клиенти избират мълниеприемниците INGESCO PDC-AIR?

С превъзходните си характеристики и гарантирана надеждност, мълниеприемниците INGESCO PDC-AIR привличат вниманието на клиентите и се превръщат в предпочитани решения за мълниезащита. Вече над 1000 сгради в България са защитени чрез използването на тези технологии, като популярността им не спира да расте и в други 40 държави по света.

Основната причина за избора на мълниеприемниците INGESCO PDC-AIR е тяхната висока производителност и доказан произход. Като испански производител с повече от 45 години опит в областта на мълниезащитата, компанията Dena Desarrollos е гаранция за качество и надеждност. Това прави избора на мълниприемниците още по-сигурна инвестиция.

Конструкцията на мълниеприемниците INGESCO PDC-AIR е от висококачествена неръждаема стомана AISI 316, което гарантира издръжливост и дълготрайност дори в най-тежките условия. Тези мълниеприемници се отличават и с удобството на инсталацията, тъй като могат да бъдат тествани с един мултиметър/мултицет, без нужда от допълнителен тестер.

Важно е да отбележим, че INGESCO PDC-AIR са произведени с използването на най-новите електронни технологии. Те са били подложени на строги тестове, отговарящи на изискванията на френския стандарт NF C 17-102:2011 в престижната испанска лаборатория за високо напрежение LABELEC. Това гарантира, че мълниеприемниците INGESCO PDC-AIR са съобразени с най-високите стандарти за безопасност и качество.

Със своето добро съотношение между цена и качество, мълниеприемниците INGESCO PDC-AIR се превръщат в предпочитани решения за мълниезащита от страна на клиентите. Не само осигуряват сигурност и защита на сградите и оборудването, но и се отличават със своя дълъг жизнен цикъл и надеждна работа във всякакви условия.

С INGESCO PDC-AIR можете да бъдете сигурни, че вашите сгради и съоръжения са надеждно защитени от вредното въздействие на мълниите.

“Парадайс Електрик Груп” не само предлага този мълниеприемник с изпреварващо действие. Можете да се доверите на екипа ни за изграждането на индивидуална мълниезащита, съобразена с вашите нужди. Не се колебайте да се свържете с нас.

Електроинженер с 20 години стаж в областа на мълниезащита, заземяване, защита от пренапрежения, електрически системи средно и ниско напрежение, катодна защита, електромагнитна съвместимост и качество на енергия. Автор е на първата книга за мълниезащитата в България “Мълниезащита на фотоволтаични, вятърни и хибридни централи ”, издадена през 2013 г. В България се присъедини към екипа от експерти и специалисти, които подготвиха Наредба 4 / 22.12.2010г мълниезащита на сгради, външно оборудване и открити пространства.