Мълниезащита на жилищен комплекс „Markovo Villas Park“ в гр. Пловдив

„Markovo Villas Park“ е съвременен жилищен комплекс, изграден с изключителен фокус върху комфорта, лукса и безопасността на своите жители. Един от ключовите аспекти на безопасността е мълниезащитата, която е от съществено значение за предпазване на сградите и електрониката в тях от потенциални рискове, свързани с мълнии и токови удари.

За да гарантира висококачествена мълниезащита, комплексът „Markovo Villas Park“ се довери на нашата компания – “Парадайс Електрик Груп”, която притежава богат опит в проектирането и изграждането на сигурни и надеждни мълниезащитни системи.

Нашите експерти извършиха подробен анализ на комплекса и създадоха персонализирано решение за мълниезащита, което отговаря на специфичните нужди и изисквания на „Markovo Villas Park“. Използвайки най-съвременни технологии и продукти, ние изградихме цялостна система, която осигурява висока степен на защита и безопасност.

Най-луксозният жилищен комплекс „Markovo Villas Park“ в град Пловдив е изцяло защитен с нашите високотехнологични френски мълниеприемници IONIFLASH MACH NG 60.

Този ексклузивен жилищен комплекс се състои от 90 луксозни къщи, няколко от които разполагат със собствен басейн. Разпределени в 10 квартала и с обща площ от 100 дка, тези къщи представляват върха на елегантността и комфорта.

Нашите френски мълниеприемници IONIFLASH MACH NG 60 са разработени с изключително внимание и са проектирани да отговарят на най-високите стандарти за безопасност. 

Ние сме изключително благодарни на „Markovo Villas Park“ за предоставената възможност да осигурим мълниезащита на този престижен комплекс. Ако и вашият дом или бизнес има нужда от качествена мълниезащита, не се колебайте да се свържете с нас.

Електроинженер с 20 години стаж в областа на мълниезащита, заземяване, защита от пренапрежения, електрически системи средно и ниско напрежение, катодна защита, електромагнитна съвместимост и качество на енергия. Автор е на първата книга за мълниезащитата в България “Мълниезащита на фотоволтаични, вятърни и хибридни централи ”, издадена през 2013 г. В България се присъедини към екипа от експерти и специалисти, които подготвиха Наредба 4 / 22.12.2010г мълниезащита на сгради, външно оборудване и открити пространства.