Мълниезащитна инсталация на Неохим АД

Ние, от “Парадайс Електрик Груп”, имаме удоволствието да споделим, че бяхме избрани за най-добрата компания за обследване, проектиране, доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на мълниезащитна инсталация и система за защита от атмосферни и комутационни пренапрежения на три административни сгради – Заводоуправление, КБС и Главен портал на „Неохим“ АД. Това е огромна чест и признание за нашата непрекъсната работа и ангажимент за предоставяне на най-висококачествени услуги в тези области.

За проекта нашите експерти ще използват мълниеприемници с изпреварващо действие Ingesco PDC-E, произведени от испанската фирма DENA DESARROLLOS. Тези мълниеприемници са от най-висок клас и ще осигурят високоефективна защита срещу мълнии и други вредни атмосферни условия.

Освен това, „Парадайс Електрик Груп“ ще инсталира много катодни отводители HH (марка Raycam/Iskra Zascite ) в електрическите табла на сградите, за да осигури допълнителна защита срещу атмосферни и комутационни напрежения.

Като професионалисти в индустрията на електротехниката, ние знаем колко важно е да има ефективна мълниезащита във всяка сграда, особено в промишлени обекти, където електрическите системи са особено сложни. Нашата компания използва само висококачествени продукти и материали, за да осигури най-добрата защита за нашите клиенти.

Благодарим на нашите сегашни и бъдещи партньори за това, че ни доверяват и избират да поверят сигурността си в наши ръце.

Ако и вашия бизнес или имущество има нужда от ефективна мълниезащита, не се колебайте да се свържете с нас. Екипът ни от експерти ще намери най-доброто решение за вашите нужди. 

Електроинженер с 20 години стаж в областа на мълниезащита, заземяване, защита от пренапрежения, електрически системи средно и ниско напрежение, катодна защита, електромагнитна съвместимост и качество на енергия. Автор е на първата книга за мълниезащитата в България “Мълниезащита на фотоволтаични, вятърни и хибридни централи ”, издадена през 2013 г. В България се присъедини към екипа от експерти и специалисти, които подготвиха Наредба 4 / 22.12.2010г мълниезащита на сгради, външно оборудване и открити пространства.