„Парадайс Електрик“ сред победителите в осмия конкурс на 24 часа „Големите малки“

Признанието и наградите са винаги вдъхновяващи и са потвърждение за постигнатите успехи. Имаме гордостта да споделим, че “Парадайс Електрик Груп” бе отличена в една от престижните категории на наградите „Големите малки“ на вестник „24 часа“. Това признание в категорията „Устойчиво развитие“ е резултат от нашата постоянна ангажираност и ангажимент към обществото и нашите клиенти.

Церемонията по връчването на наградите се състоя в иновативната среда на „София тех парк“, където се събраха представители от различни сектори и области на бизнеса. Наградите „Големите малки“ оценяват най-добрите малки и средни фирми, които се отличават с иновационност, предприемачество и успех в своите сфери.

Наградите за малките-големи фирми победители са 10 в 4 различни категории и са под формата на реклама на стойност 10 хил. лв. в печатното и онлайн издание на “24 часа”. 

“Парадайс Електрик Груп” получи награда в категорията “Устойчиво развитие”. Наградата бе връчена от Филип Попов, началник отдел „Банкиране за малък бизнес“ в Пощенска банка.

За нас, това признание е не само почит, но и отговорност. Ние продължаваме да работим усилено и да внасяме иновации в сферата на електротехниката и мълниезащитата, като се стремим към устойчиво развитие и отговорно предприемачество. Нашата цел е да предоставяме на нашите клиенти  висококачествени решения, които не само отговарят на техните нужди, но и допринасят за опазването на околната среда и обществото като цяло.

Благодарим на вестник „24 часа“ за това признание и възможността да бъдем част от тази престижна инициатива. Благодарим и на нашите клиенти, които ни подкрепят и ни вдъхновяват да постигаме по-добри резултати.

 

Електроинженер с 20 години стаж в областа на мълниезащита, заземяване, защита от пренапрежения, електрически системи средно и ниско напрежение, катодна защита, електромагнитна съвместимост и качество на енергия. Автор е на първата книга за мълниезащитата в България “Мълниезащита на фотоволтаични, вятърни и хибридни централи ”, издадена през 2013 г. В България се присъедини към екипа от експерти и специалисти, които подготвиха Наредба 4 / 22.12.2010г мълниезащита на сгради, външно оборудване и открити пространства.