РАБОТНИ-ОБЛЕКЛА-СРЕЩУ-РАДИОЧЕСТОТНО-ИЗЛЪЧВАНЕ-ЗА-VIVACOM

В днешната светлина на постоянното развитие на технологиите и нарастващото използване на безжични комуникации, е важно да се обърне внимание на вредното въздействие на радиочестотното излъчване. 

Радиочестотното излъчване (ЕМФ) може да има отрицателен ефект върху здравето и благополучието на хората, работещи в близост до комуникационни средства и съоръжения.

Ние, от “Парадайс Електрик Груп”, сме изключително щастливи и горди, че получихме поръчка за закупуване на нашите продукти за защита от електромагнитна радиация (EMF) от VIVACOM. Това е ясен знак, че нашите продукти и решения отговарят на високите стандарти на една голяма и успешна организация.

Основните артикули, от които компанията VIVACOM се интересува, е нашият екраниран мъжки работен гащеризон. Този гащеризон предоставя надеждна и ефективна защита срещу електромагнитна радиация, осигурявайки безопасност и комфорт на работното място. Също така, компанията бе заинтересована и от нашата екранирана шапка балаклава, която предлага допълнителна защита за главата и лицето на работещите във високорискови среди.

Всички наши продукти за защита от електромагнитна радиация са внимателно тествани в международни и независими лаборатории, което гарантира тяхната най-висока ефективност и съответствие с международните стандарти. Ние, от “Парадайс Електрик Груп”, предлагаме голямо разнообразие от екранирани дрехи и аксесоари, които могат да отговорят на различни нужди и изисквания на клиентите ни.

За да видите нашата пълна гама от екранирани дрехи и да изберете най-подходящите за вашия бизнес, посетете нашия уебсайт, където ще намерите изчерпателна информация за продуктите ни, техните характеристики и начини на поръчка.

Благодарим на Vivacom и на всички наши клиенти, че ни избират за партньор в борбата срещу електромагнитната радиация.

Електроинженер с 20 години стаж в областа на мълниезащита, заземяване, защита от пренапрежения, електрически системи средно и ниско напрежение, катодна защита, електромагнитна съвместимост и качество на енергия. Автор е на първата книга за мълниезащитата в България “Мълниезащита на фотоволтаични, вятърни и хибридни централи ”, издадена през 2013 г. В България се присъедини към екипа от експерти и специалисти, които подготвиха Наредба 4 / 22.12.2010г мълниезащита на сгради, външно оборудване и открити пространства.