СТОЙКА ТИП ‘’ТРИНОГА’’ ЗА МАЧТА НА МЪЛНИЕПРИЕМНИЦИ

СТОЙКА ТИП ‘’ТРИНОГА’’ ЗА МАЧТА НА МЪЛНИЕПРИЕМНИЦИ

Представяме Ви ефикасно решение за закрепване на мълниезащитни мачти за активни мълниеприемници върху плоски покриви или покриви с лек наклон – стойка тип “Тринога”. Това устройство предлага надеждна и безопасна защита от мълниеносни разряди.

Как се монтира стойката тип “Тринога” за мачта на мълниеприемници с изпреварващо действието?

Стойката, изработена от неръждаема стомана, се поставя върху бетонни тежести, които могат да бъдат в диапазона от 16 кг до 48 кг. Това осигурява стабилно закрепване на мачтата, дори при силни ветрове и атмосферни условия.

Комплектът включва всичко необходимо за монтажа:

  • 6 броя гайки 
  • 3 броя шпилки от неръждаема стомана, които осигуряват здраво свързване на елементите.
  • Бетонни тежести с тегло от 16 кг за всеки комплект стойки.
  • PVC подложки за бетонните тежести.
  • За да осигурите здраво закрепване на мачтата, в комплекта има и жабка.

Това решение предлага надеждна и здрава конструкция, която гарантира по-ефективна мълниезащита. Заложете на качеството и сигурността, като изберете нашата стойка за закрепване на мълниезащитни мачти. За повече информация и поръчки, свържете се с нас.

Електроинженер с 20 години стаж в областа на мълниезащита, заземяване, защита от пренапрежения, електрически системи средно и ниско напрежение, катодна защита, електромагнитна съвместимост и качество на енергия. Автор е на първата книга за мълниезащитата в България “Мълниезащита на фотоволтаични, вятърни и хибридни централи ”, издадена през 2013 г. В България се присъедини към екипа от експерти и специалисти, които подготвиха Наредба 4 / 22.12.2010г мълниезащита на сгради, външно оборудване и открити пространства.