НОВИЯТ ЗАВОД НА “LЕАDЕR 96” С МЪЛНИЕПРИЕМНИЦИ INGESCO PDC-AIR 60

Заводът на „Leader 96“ – първата българска компания за производство на електрически велосипеди, разположен в град Пловдив, е с нова мощна защита от мълнии. С четири мълниеприемника Ingesco PDC-Air 60, произведени от водещата испанска компания Ingesco, този завод е подготвен да се справи със закрутилите се бури и екстремни атмосферни условия. 

С големина на площта от 25 000 квадратни метра, заводът представлява съвременен център за иновация и производство на велосипеди с висока ефективност.

За нас е изключителна чест, че заводът е защитен от най-съвременните мълниеприемници, които осигуряват надеждна защита от преките попадения на мълнии.

Ние, от екипа на „Парадайс Електрик Груп“, се радвам, че големи инвеститори избират нашите продукти и услуги. Ако и вие имате нужда от качествена мълниезащита, не се колебайте да се свържете с нас.

https://www.youtube.com/watch?v=dnCrzIS62Xg

 

Електроинженер с 20 години стаж в областа на мълниезащита, заземяване, защита от пренапрежения, електрически системи средно и ниско напрежение, катодна защита, електромагнитна съвместимост и качество на енергия. Автор е на първата книга за мълниезащитата в България “Мълниезащита на фотоволтаични, вятърни и хибридни централи ”, издадена през 2013 г. В България се присъедини към екипа от експерти и специалисти, които подготвиха Наредба 4 / 22.12.2010г мълниезащита на сгради, външно оборудване и открити пространства.