Заземителната уредба на новата модерна българска научно-изследователна лабораторна сграда, която ще бъде построена в Антарктида

Антарктида-заземаване

Радваме се да споделим, че Парадайс Електрик Груп осигури техническото решение за изпълнение на заземителната уредба на новата модерн

Ние, от “Парадайс Електрик Груп”, имаме удоволствието да ви информираме, че бяхме избрани да осигурим техническото решение за заземителната уредба на новата модерна българска научно-изследователна лабораторна сграда, която ще бъде построена в Антарктида.

Екипът ни консултира фирма “ЕЛПРОЕКТ – ВП” ЕООД, която е главният изпълнител за изработка на проекта по част електро. Заземяването на Лабораторния блок ще бъде изпълнено чрез закрит заземителен контур, изработен от медно гъвкаво въже -120мм2/, към който ще бъдат свързани 5бр. съсредоточени заземители, изградени със заземителни медни плочи тип Е “EPSILON” (500 x 1500 x 500 mm), положени в бетон. Това е най-добрият начин за изграждане на заземителната уредба на тази лаборатория, която трябва да отговаря на изключително високите стандарти за качество и безопасност.

Благодарим на нашите партньори, “ЕЛПРОЕКТ – ВП” ЕООД, за доверието, което ни показаха и за възможността да работим заедно в този невероятен проект.

Екипът ни е на разположение на всички клиенти, които имат нужда от професионална мълниезащита и други електротехнически услуги. С нашата експертиза и съвременните технологии, които използваме, ние гарантираме най-доброто качество и най-добрите резултати. Свържете се с нас за повече информация относно услугите, които предлагаме. 

а българска научно-изследователна лабораторна сграда, която ще бъде построена в Антарктида.

Електроинженер с 20 години стаж в областа на мълниезащита, заземяване, защита от пренапрежения, електрически системи средно и ниско напрежение, катодна защита, електромагнитна съвместимост и качество на енергия. Автор е на първата книга за мълниезащитата в България “Мълниезащита на фотоволтаични, вятърни и хибридни централи ”, издадена през 2013 г. В България се присъедини към екипа от експерти и специалисти, които подготвиха Наредба 4 / 22.12.2010г мълниезащита на сгради, външно оборудване и открити пространства.