МЪЛНИЕЗАЩИТА НА БАЗОВАТА ЕКОЛОГИЧНА ОБСЕРВАТОРИЯ МУСАЛА

От “Парадайс Електрик Груп” сме горди да обявим, че нашите френски мълниеприемници IONIFLASH MACH NG бяха избрани от Института за Ядрени изследвания и ядрена енергетика-БАН за мълниезащитата на Базовата екологична обсерватория Мусала и други съоръжения, разположени на височина от 2925 метра над морското равнище.

Нашият ангажимент към високотехнологични решения и безкомпромисно качество доведе до избора на IONIFLASH MACH NG като най-добрата технология за мълниезащита на това значимо съоръжение в България. Базовата екологична обсерватория Мусала е място, където се провеждат важни изследвания и наблюдения, и безопасността е от съществено значение.

Нашите френски мълниеприемници IONIFLASH MACH NG са проектирани да осигурят надеждна и ефективна защита срещу мълнии, гарантирайки безопасността на съоръженията и хората, които работят в тях. Те представляват най-съвременното решение на пазара и са резултат от нашия дългогодишен опит и компетентност в областта на електрозащитата.

Изказваме своята благодарност на Института за Ядрени изследвания и ядрена енергетика-БАН за доверието, което ни показаха. Това е още едно признание за нашата компания и потвърждение, че продължаваме да бъдем предпочитан партньор за избора на най-сигурните и надеждни решения за мълниезащита.

С увереност продължаваме да предлагаме висококачествени продукти и услуги, които отговарят на изискванията и нуждите на нашите клиенти. За повече информация относно нашите решения за мълниезащита и услуги, можете да се свържете с нас. Нашите експерти са винаги на разположение, за да ви консултират и предложат най-подходящите решения за мълниезащита, които ще осигурят безопасността и непрекъснатата работа на вашите съоръжения.

Електроинженер с 20 години стаж в областа на мълниезащита, заземяване, защита от пренапрежения, електрически системи средно и ниско напрежение, катодна защита, електромагнитна съвместимост и качество на енергия. Автор е на първата книга за мълниезащитата в България “Мълниезащита на фотоволтаични, вятърни и хибридни централи ”, издадена през 2013 г. В България се присъедини към екипа от експерти и специалисти, които подготвиха Наредба 4 / 22.12.2010г мълниезащита на сгради, външно оборудване и открити пространства.