Мълниезащита на куполна къща в град Съединение

Радваме се да споделим уникалната възможност, която получихме да защитим „Куполната къща“ в град Съединение, област Пловдив. Благодарна Gencho Genchev, собственик на компанията СФЕРИКА и на къщата, който ни се довери, за да осигурим надеждна мълниезащита за тази изключителна сграда. 

За този проект избрахме активния мълниеприемник с изпреварващо действие Ingesco PDC-Air 20, произведен от водещата испанска компания Dena Desarrollos.

„Куполната къща“ е превъзходно съоръжение, което не само предоставя уникално преживяване, но и осигурява изключителни предимства за своите обитатели. Формата й създава условия за релакс, уют, творчество и баланс, като същевременно гарантира сигурност при въздействието на вятър и сняг. Нейната сеизмична устойчивост я прави надеждна и стабилна, защитавайки я от евентуални опасности.

Тази иновативна мълниезащитна система, вградена в „Куполната къща“, отговаря на изискванията на най-високите стандарти за мълниезащита. 

Ако и вие имате нужда от ефективна мълниезащитна инсталация, сте на правилното място. Свържете се с нас и ние ще открием най-доброто решение за вашите нужди. 

Електроинженер с 20 години стаж в областа на мълниезащита, заземяване, защита от пренапрежения, електрически системи средно и ниско напрежение, катодна защита, електромагнитна съвместимост и качество на енергия. Автор е на първата книга за мълниезащитата в България “Мълниезащита на фотоволтаични, вятърни и хибридни централи ”, издадена през 2013 г. В България се присъедини към екипа от експерти и специалисти, които подготвиха Наредба 4 / 22.12.2010г мълниезащита на сгради, външно оборудване и открити пространства.