Защитете сградата си от мълнии и се възползвайте от нашата лятна промоция

Ако сте решили да разгледате тази публикация, сигурно сте запознати с нашата предишна статия „Как да защитим дома си от мълнии в сезона на гръмотевичните бури“. Ние от “Парадайс Електрик Груп” сме изключително доволни, че сме били полезни с нашия 20-годишен международен опит. Нашата цел е да ви предоставим още полезна информация и услуги, които могат да осигурят защита на вас и вашия дом.

За да сме още по-полезни, ние предлагаме да отговорите на няколко въпроса, свързани със защитата от мълнии и токови удари. Подобна проверка и ревизия на вашата сграда може да ви помогне да се уверите, че сте подходящо защитени.

Вашата сграда защитена ли е от мълнии?

  • Имате ли много електронни уреди (компютри, лаптопи, климатиции, телевизори и друго чуствително оборудване), които са зависими от токов удар или атмосферни пренапрежения?
  • Кога за последно са проверявани мълниезащитата и заземяването на електрическите табла във вашата сграда?
  • Ако до момента не сте имали проблем с токови удари и утре ви засегне такъв, смятате ли, че имуществото ви е защитено?
  • Смятате ли, че предлаганите в магазините разклонители със защита, ще ви спасят от токов удар? Те са трето ниво на защита, но за да бъдат ефикасни трябва да имате инсталирани първо и второ ниво на защита. Защитни устройства за първите две нива се монтират в главното и/или разпределителни табла на сградата.
  • Искате ли по време на буря да сте в безопасност не само във вашата сграда, а и около нея?
  • Искате ли да спите спокойно по време на буря?
  • Искате ли да запазите вашата инвестиция (къща, вила, апартамент, двор) от природни бедствия?

След като отговорите на тези въпроси, ние бихме искали да ви предложим следните услуги, които ще ви помогнат да осигурите безопасност и спокойствие:

Проверка и ревизия на вашите мълниезащитни и заземителни системи 

Нашите експерти ще извършат преглед на вашата сграда и ще оценят състоянието на вашата мълниезащитна система и заземител.

Поддръжка на мълниезащитните системи, изградени във вашите сгради 

Ние предлагаме професионална поддръжка и регулярни проверки на вашия мълниезащитни системи, за да гарантираме, че работят правилно и ефективно.

Предпазване на вашето електрическо оборудване от токови удари и атмосферни пренапрежения 

Със специализираните ни продукти и решения, ще можете да предпазите ценното си оборудване от вредни последици на токови удари и пренапрежения, осигурявайки непрекъсната работа и продължителен живот на електрониката ви.

Изграждане на нови мълниезащитни системи

Ако вашият дом или бизнес все още не разполага с мълниезащитна система, ние сме на ваше разположение да я проектираме и изградим според нуждите и спецификата на вашата сграда, гарантирайки ви максимална защита от потенциални рискове.

Не пренебрегвайте важността на защитата от мълнии и токови удари. Опазването на вас, вашето семейство и имуществото ви трябва да бъде приоритет. Свържете се с нас още сега.

Електроинженер с 20 години стаж в областа на мълниезащита, заземяване, защита от пренапрежения, електрически системи средно и ниско напрежение, катодна защита, електромагнитна съвместимост и качество на енергия. Автор е на първата книга за мълниезащитата в България “Мълниезащита на фотоволтаични, вятърни и хибридни централи ”, издадена през 2013 г. В България се присъедини към екипа от експерти и специалисти, които подготвиха Наредба 4 / 22.12.2010г мълниезащита на сгради, външно оборудване и открити пространства.